Zandstraalfolies
Zandstraalfolies

Zandstraalfolie geeft uw ramen, deuren en scheidingswanden een moderne look en zorgt voor de nodige privacy met een minimaal lichtverlies.

Smart-Folie
Smart-Folie

Smart Folie is een gelaagde folie die bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) waarin vloeibare kristallen zitten die zichzelf herschikken onder invloed van elektriciteit waardoor de folie transparant wordt. Schakelt u de stroom uit wordt de folie weer ondoorzichtig zonder dat je moet inboeten aan natuurlijke lichtinval.

Inbraakwerende folie
Inbraakwerende folie

Werken inbraakvertragend maar beschermen ook bij glasbreuk in bv. scholen, ziekenhuizen...

Zon- en warmtegevende folies
Zon- en warmtegevende folies

Beschermen tegen de zonnestralen en beperken de warmte in uw huis en kantoor. Een uitgebreid aanbod in functie van het type raam.

Full-colour stickers
Full-colour stickers

Zelfklevende folies full-colour geprint. Zowel permanent als niet-permante folies. Uiterst geschikt voor decoraties en reclame op etalages, lichtbakken, muren, gevels enz.

Belettering
Belettering

Door computer uitgesneden teksten, logo’s en illustraties. Uiteraard keuze aan kleuren. Geschikt om te kleven op ramen, voertuigen, reclamepanelen enz.

Speciale stickers
Speciale stickers

Speciale folies zoals muurstickers, beschrijfbare folie (white/ black board), sjabloonfolie, anti-graffiti enz.

Plaatsing
Plaatsing

Onze folies laat u bij voorkeur plaatsen door ons professioneel team. Wij leveren ook folie op rol of op maat gesneden om zelf te plaatsen.

Zelfklevende folies